Om oss

A.F Eiendom AS

Eiendomsutvikling siden 2007

Samlet innehar eierne nærmere 40 års erfaring fra Norsk og internasjonal bank og finans markeder, industri, konsernledelse. Spisskompetanse på modellering/analyse, fremmedkapitalisering, risikovurdering og prosjektledelse.

I A.F Eiendom er vi opptatt av kvalitet og funksjonalitet i alt vi gjør. Det er et stort ansvar som ligger bak det å bygge en bolig og et hjem. Vi benytter oss av samarbeidspartnere som er veletablerte og solide selskaper med lang erfaring, i sine respektive bransjer. Ved å bruke faste samarbeidspartnere oppnår vi en god kommunikasjon som igjen er med på å gi forutsigbarhet i prosjektene våre og samtidig sikrer en god og effektiv drift av boligprosjektene våre.

Vi er stadig på utkikk etter nye eiendommer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en tomt eller et hus med tomt eller som dere vurderer å selge eller utvikle. Om ikke annet for en hyggelig prat.

Vi er meget fleksible når det gjelder overtagelse. Vi samarbeider med advokater, eiendomsmeglere og banker som skal sørge for en sikker og trygg handel med et korrekt oppgjør.